topp_5

Idag ska Lisa och jag ut på jobbuppdrag!

Det är lätt stiga upp på morgonen då jag trivs med mitt jobb, jag vet att jag får jobba med den bästa! Jag har sagt det förrut men det tål att sägas igen. Alla borde få ha en Lisa på sitt jobb! Ingen dag är den andra lik, vi har roligt då vi jobbar och de smittar av sig till andra. Hoppas din dag blir underbar. Du är i direktsändning, glöm aldrig det. Hörs hej! Kram Gun


Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Simon Vikman » Solfilm Örnsköldsvik!:  ”Vad ska ni ha för att lägga solfilm på en VW Golf mk2 3st rutor / Simon Vikman ..”

  • Robert » Dax att boka solfilm till din bil!:  ”Vad kostar det att tona rutorna på en Volvo XC70 2015? Vad har ni för priser på ..”

  • Therese Niemi » Solfilm Örnsköldsvik!:  ”Hej! Har en Volvo v50 årsmodell 12, 5 rutor som jag vill ska solfilm. två på bak..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-