topp_5

Det är viktigt att lyssna!

I mitt jobb får jag många fina samtal av de som behöver våra tjänster. Jag får ta del av mångas livsöden. Idag var det en sån dag,en pratade om sjukdomar, en som blivit änka, en som saknade sina barn som bodde utomlands, en som hade en nära anhörig som mist sin bästa vän. Samtalen berör. Jag vill att de som ringer och frågar om hjälp med att få sina fönster putsade ska känna att de inte bara är en i mängden utan att jag tar mig tid att lyssna. Ett av dagens samtal berörde mig mycket var kunden som berättade om när hennes man helt plötsligt togs ifrån henne. De hade levt ihop i över 60 år. Livet är här och nu sa den äldre damen till mig, glöm aldrig det avslutade hon sitt samtal med mig. Tack alla för fina samtal, jag hoppas ni känner att vi vill göra det bästa för er. Ibland betyder ett samtal, en kram mer än vi kan tro. Det finns många ensamma som inte har någon som bryr sig. Ring det där samtalet du skjutit upp länge, en dag kan det vara försent. Kram /Gun❤️

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Niemi » Solfilm Örnsköldsvik!:  ”Hej! Har en Volvo v50 årsmodell 12, 5 rutor som jag vill ska solfilm. två på bak..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-