topp_5

Nu finns vi även på landsbygden!

Vi är stolta att presentera Ann-Christine Westman till vårt Jajamenteam. Ann-Christine kommer närmast ifrån hemtjänsten där hon jobbat i nattpatrullen som undersköterska och kört 20-30 mil per natt för att besöka de äldre som bor kvar i sina hem. Ann-Christine kommer att jobba åt oss ute på landsbygden att hjälpa de som vill bo kvar hemma med städning, tvätt, dusch, handling, trädgårdsjobb mm. Bor du i Husum, Gideå, Björna, Kärrsjö, Trehörningssjö, Landsjö, Hemling mm. Tipsa om oss om du vet någon skulle vara i behov av hjälp i hemmet eller om du själv jobbar och inte hinner städa ditt hem. Ann-Christine är även duktig på att flyttstäda. Boka via oss 0660-13 333. Jajamen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese Niemi » Solfilm Örnsköldsvik!:  ”Hej! Har en Volvo v50 årsmodell 12, 5 rutor som jag vill ska solfilm. två på bak..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-