topp_5

När du inte orkar göra allt själv.

Dessa händer har varit med i snart 94 år, nu är händerna och kroppen trötta, de orkar inte lika mycket som förr. Jajamen finns när du vill mer men inte orkar göra allt själv. Ring oss när du behöver hjälp med städning, sällskap då du ska äta, sätta upp nya gardiner, skotta, putsa fönster, hjälp med att sätta in tråden i synålen, fixa bilen, byta till vinterdäck, renbädda, sopa bron, hämta ut medicin, följa med att hälsa på en vän mm. Ring oss så berättar vi mer vad vårt projekt "en hjälpande hand" innebär, rutavdrag gäller. Låt de sista åren bli det bästa för din mor eller far, den dagen livet är slut får man inte ta med sig några pengar, i himlen är guldtackorna tegelstenar. 0660-13 333./Gun, Lisa, Felix

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Simon Vikman » Solfilm Örnsköldsvik!:  ”Vad ska ni ha för att lägga solfilm på en VW Golf mk2 3st rutor / Simon Vikman ..”

  • Robert » Dax att boka solfilm till din bil!:  ”Vad kostar det att tona rutorna på en Volvo XC70 2015? Vad har ni för priser på ..”

  • Therese Niemi » Solfilm Örnsköldsvik!:  ”Hej! Har en Volvo v50 årsmodell 12, 5 rutor som jag vill ska solfilm. två på bak..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-